Orbán Julianna Enikő: Algebra munkafüzet a VIII. osztály számára

15.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • ​Balogh Deák Anikó, Szabó Ünige: Kémia munkafüzet a VII-VIII. osztályok számára
  ​Balogh Deák Anikó, Szabó Ünige: Kémia munkafüzet a VII-VIII. osztályok számára

  15.00 RON
 • Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VIII-a
  Hedwig Bartolf: CAIET DE EXERCIȚII, clasa a VIII-a

  17.50 RON
 • ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VIII. osztály számára
  ​Pap Erika-Nóra, Rus Annamária: Magyar nyelv és irodalom munkafüzet a VIII. osztály számára

  25.00 RON

Orbán Julianna Enikő

Algebra munkafüzet a VIII. osztály számára

112 oldal / méret: A4

A 2020–2021-es tanévben sor kerül a 8. osztályos matematika program lényeges változására. Így új munkafüzetet írtam, amelyben azért a régi munkafüzetemben lévő gyakorlatok és feladatok legtöbbje megtalálható. Figyelembe véve, hogy a munkafüzet 8. osztályosoknak szól, akik vizsgára készülnek, ezért még több, különböző nehézségi szintű gyakorlatot és feladatot tartalmaz, olyanokat is, amelyek akár vizsgafeladatnak is beválnának. Ezek nehézségi sorrendben követik egymást, és megalapozzák azt a tudást, ami a vizsgára szükséges.

Ahogyan azt az 5, 6, 7. osztályok számára az új tanterv szerint írt munkafüzetekben láttátok, ebben is minden fejezet egyszerűen megfogalmazott elméleti résszel kezdődik, ami a megtanulandó anyaghoz nyújt magyarázatot, valamint egyes matematikai fogalmakat tisztáz. Bemutató példákkal, gyakorlatokkal folytatódik, majd ezt követik a gyakorlatok és feladatok. A fejezeteket ismeretfelmérő tesztek zárják, amelyek lehetőséget adnak a tanároknak, akár a szülőknek is, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. Ezeknek a teszteknek nagy része már az új modell felépítését követi.

A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő.

Figyelem! A munkafüzet az online tanulásnál is sikeresen felhasználható!
Orbán Julianna Enikő Algebra munkafüzet a VIII. osztály számára 112 oldal / méret: A4 A 2020–2021-es tanévben sor kerül a 8. osztályos matematika program lényeges változására. Így új munkafüzetet írtam, amelyben azért a régi munkafüzetemben lévő gyakorlatok és feladatok legtöbbje megtalálható. Figyelembe véve, hogy a munkafüzet 8. osztályosoknak szól, akik vizsgára készülnek, ezért még több, különböző nehézségi szintű gyakorlatot és feladatot tartalmaz, olyanokat is, amelyek akár vizsgafeladatnak is beválnának. Ezek nehézségi sorrendben követik egymást, és megalapozzák azt a tudást, ami a vizsgára szükséges. Ahogyan azt az 5, 6, 7. osztályok számára az új tanterv szerint írt munkafüzetekben láttátok, ebben is minden fejezet egyszerűen megfogalmazott elméleti résszel kezdődik, ami a megtanulandó anyaghoz nyújt magyarázatot, valamint egyes matematikai fogalmakat tisztáz. Bemutató példákkal, gyakorlatokkal folytatódik, majd ezt követik a gyakorlatok és feladatok. A fejezeteket ismeretfelmérő tesztek zárják, amelyek lehetőséget adnak a tanároknak, akár a szülőknek is, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. Ezeknek a teszteknek nagy része már az új modell felépítését követi. A kötet végén található megoldások a tanulók önértékelését segítik elő. Figyelem! A munkafüzet az online tanulásnál is sikeresen felhasználható!
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek