Orbán Julianna Enikő: Felmérő és ösztönző matek - Tesztek képességvizsgára készülőknek

15.00 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Orbán Julianna Enikő: Felmérő és ösztönző matek - Tesztek képességvizsgára készülőknek

22 teszt, 396 feladat

Formátum: A4

Oldalszám: 120

Megjelenés éve: 2020

Kedves 8. osztályos tanulók!

Tapasztalatból tudom, hogy legtöbbetek számára a matematika a „kemény dió” a 8. osztályos záróvizsgán. No meg azt is tudom, hogy kell a jó jegy a 9. osztályba való beiratkozáshoz. Hát akkor lássatok munkához! Ez a gyakorlófüzet, amit nektek írtam, lehetőséget ad a felkészülésre. Itt az ideje, még nem késő elkezdeni.

Hatalmas a közel négy év anyaga, amit eddig tanultál (tanulgattál), de ha idejében hozzáfogsz a tesztek megoldásához, könnyen felmérheted eddigi ismereteidet, és pótolhatod a hiányosságokat.

A gyakorlófüzet 22 tesztet tartalmaz az érvényes tantervi követelményeknek megfelelően. A tesztek felépítése a tanügyminisztérium által a 2020. november 2-án jóváhagyott és közzétett modellt követi. Az első három-négy teszt megoldásához elégséges a hetedik osztály végéig elsajátított anyag ismerete, esetleg a III. rész 6 feladatának megoldásához szükséges a 8. osztályos mértan kezdeti (minimális) ismereteinek alkalmazása. A következő tesztekben fokozatosan vezettem be a 8. osztályos tananyag alkalmazását, a tanterv szerint elsajátított ismeretekkel párhuzamosan. A kötet második részében minden tesztnek a javítókulcsa is megtalálható, pontosan úgy, ahogy azt a vizsgán is megadják, a megfelelő pontozással együtt.

Ha az összes (396) feladatot megoldod, amit a 22 teszt tartalmaz, minden esélyed megvan arra, hogy jó jegyet kapjál a vizsgán.

A kitartó gyakorlás, munka olyan, mintha edzőterembe járnál, csak éppen az agyadat „izmosítod”.

Kitartást, jó munkát és sok sikert!

A szerző
Matek 8. - Tesztek
Alpár Ellenőrzött vásárló 2023-02-13

Tömör, világos, célnak megfelelő.

Orbán Julianna Enikő: Felmérő és ösztönző matek - Tesztek képességvizsgára készülőknek 22 teszt, 396 feladat Formátum: A4 Oldalszám: 120 Megjelenés éve: 2020 Kedves 8. osztályos tanulók! Tapasztalatból tudom, hogy legtöbbetek számára a matematika a „kemény dió” a 8. osztályos záróvizsgán. No meg azt is tudom, hogy kell a jó jegy a 9. osztályba való beiratkozáshoz. Hát akkor lássatok munkához! Ez a gyakorlófüzet, amit nektek írtam, lehetőséget ad a felkészülésre. Itt az ideje, még nem késő elkezdeni. Hatalmas a közel négy év anyaga, amit eddig tanultál (tanulgattál), de ha idejében hozzáfogsz a tesztek megoldásához, könnyen felmérheted eddigi ismereteidet, és pótolhatod a hiányosságokat. A gyakorlófüzet 22 tesztet tartalmaz az érvényes tantervi követelményeknek megfelelően. A tesztek felépítése a tanügyminisztérium által a 2020. november 2-án jóváhagyott és közzétett modellt követi. Az első három-négy teszt megoldásához elégséges a hetedik osztály végéig elsajátított anyag ismerete, esetleg a III. rész 6 feladatának megoldásához szükséges a 8. osztályos mértan kezdeti (minimális) ismereteinek alkalmazása. A következő tesztekben fokozatosan vezettem be a 8. osztályos tananyag alkalmazását, a tanterv szerint elsajátított ismeretekkel párhuzamosan. A kötet második részében minden tesztnek a javítókulcsa is megtalálható, pontosan úgy, ahogy azt a vizsgán is megadják, a megfelelő pontozással együtt. Ha az összes (396) feladatot megoldod, amit a 22 teszt tartalmaz, minden esélyed megvan arra, hogy jó jegyet kapjál a vizsgán. A kitartó gyakorlás, munka olyan, mintha edzőterembe járnál, csak éppen az agyadat „izmosítod”. Kitartást, jó munkát és sok sikert! A szerző
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek