Szőcs Domokos: Talán(y) ez is fizika?

15.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • Gárdonyi Géza: Egri csillagok
  Gárdonyi Géza: Egri csillagok

  17.00 RON -15%
  14.45 RON
 • Jókai Mór: A kőszívű ember fiai
  Jókai Mór: A kőszívű ember fiai

  17.00 RON

Szőcs Domokos: Talán(y) ez is fizika?

Az emberi fejlődés folyamatában kiemelt szerepe van a játéknak. Hogy is ne kaphatna tehát helyet a fejlődés egyik legfontosabb színterén, az iskolában? A játékos tanulás módszertani megvalósításai közül a legérdekesebb talán a rejtvény. Rejtvényfejtés közben a gyermek abból, amit tud összerakhat valami újat, saját erőit felhasználva szerezhet ismereteket.

Napjainkban a figyelem fokozottan a természettudományi nevelés felé terelődik. A téma megközelítésében rendkívül érdekes Szőcs Domokos munkája. A rejtvényeket megfejtve minden diák felfedezővé válhat, átélve egy újszerű megismerés izgalmát.

Mérete: A4

Oldalszám: 64


Szőcs Domokos: Talán(y) ez is fizika? Az emberi fejlődés folyamatában kiemelt szerepe van a játéknak. Hogy is ne kaphatna tehát helyet a fejlődés egyik legfontosabb színterén, az iskolában? A játékos tanulás módszertani megvalósításai közül a legérdekesebb talán a rejtvény. Rejtvényfejtés közben a gyermek abból, amit tud összerakhat valami újat, saját erőit felhasználva szerezhet ismereteket. Napjainkban a figyelem fokozottan a természettudományi nevelés felé terelődik. A téma megközelítésében rendkívül érdekes Szőcs Domokos munkája. A rejtvényeket megfejtve minden diák felfedezővé válhat, átélve egy újszerű megismerés izgalmát. Mérete: A4 Oldalszám: 64
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek