​Székely Zoltán: Fizikaland - VII. osztály

14.00 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt
Kategóriák: VII. osztály

136 oldal / méret: A4

„Kedves hetedikes!

Már második éve tanulod a fizikát. Mindennapjaid része lett ez a csodás tantárgy, lassan kezded megszokni, hogy szinte minden fizika. Ott lapul a lendkerekes játékszereidben, az apa műhelyében sorakozó csodaszerkezetekben, működteti anya fokhagymatörőjét és kuktáját a konyhában, felhúzza a kútból a vizet, röpíti a lipinkádat és hintádat a játszótéren, bájos szivárványt rajzol az égre, és szögletrúgásból kapuba csavarja a labdát.

Pattanj fel újra a hátára, és eddig meg nem tapasztalt csodacsatangolásban lehet részed, amely során ritka kincseket találsz. Törölgesd meg rendszeresen ezeket a drágaköveket, hogy csillogásukkal állandóan emlékeztessenek arra, hogy a sötétség ellen legbékésebb fegyver a fény. Élménydús csatangolást kívánok neked a fizika birodalmában ebben az évben is!”

Székely Zoltán

136 oldal / méret: A4„Kedves hetedikes!Már második éve tanulod a fizikát. Mindennapjaid része lett ez a csodás tantárgy, lassan kezded megszokni, hogy szinte minden fizika. Ott lapul a lendkerekes játékszereidben, az apa műhelyében sorakozó csodaszerkezetekben, működteti anya fokhagymatörőjét és kuktáját a konyhában, felhúzza a kútból a vizet, röpíti a lipinkádat és hintádat a játszótéren, bájos szivárványt rajzol az égre, és szögletrúgásból kapuba csavarja a labdát.Pattanj fel újra a hátára, és eddig meg nem tapasztalt csodacsatangolásban lehet részed, amely során ritka kincseket találsz. Törölgesd meg rendszeresen ezeket a drágaköveket, hogy csillogásukkal állandóan emlékeztessenek arra, hogy a sötétség ellen legbékésebb fegyver a fény. Élménydús csatangolást kívánok neked a fizika birodalmában ebben az évben is!”Székely Zoltán
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek