Bujdosó mák, békarokka, pipitér... - Gyom, a virág, akit nem szeretnek

25.00 RON
-15%
21.25 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Bujdosó mák, békarokka, pipitér...

Gyom, a virág, akit nem szeretnek

Corvin ZÖLDSAROK könyvek

Hajlamosak vagyunk azokat a növényeket, amelyek kéretlen, váratlan jelennek meg a kertünkben, házunk táján gyomoknak, gaznak titulálni. S, ami még rosszabb, ha valami gyom, annak pusztulnia kell, de legalábbis eltűnnie szem elől. Pedig olykor, sőt, általában a beszabadult vadócok semmivel sem értéktelenebbek a nagy gonddal nevelt, óvott, kényeztetett kultúrnövényeknél, csak vennünk kell a fáradtságot, hogy igazán megismerjük őket, mert vagy egyáltalán nem tudjuk, vagy rosszul tudjuk mire jók. A gyomnövények zöme hasznos gyógynövény, embernek, állatnak vagy más növénynek gyógyítója, sokuk megehető, sőt ízletes, netán csak egyszerűen szép és ártalmatlan, és/vagy puszta léte, egészséges jelenléte fontos láncszem a természet nagyszerű gépezetében. Erről szól ez a könyv.

Mérete: 19,5x24,5 cm

Oldalszám: 80 színes oldal

Keménytábla borító

 alami gyom, annak pusztulnia kell, de legalábbis eltűnnie szem elől. Pedig olykor, sőt, általában a beszabadult vadócok semmivel sem értéktelenebbek a nagy gonddal nevelt, óvott, kényeztetett kultúrnövényeknél, csak vennünk kell a fáradtságot, hogy igazán megismerjük őket, mert vagy egyáltalán nem tudjuk, vagy rosszul tudjuk mire jók. A gyomnövények zöme hasznos gyógynövény, embernek, állatnak vagy más növénynek gyógyítója, sokuk megehető, sőt ízletes, netán csak egyszerűen szép és ártalmatlan, és/vagy puszta léte, egészséges jelenléte fontos láncszem a természet nagyszerű gépezetében. Erről szól ez a könyv.

Mérete: 19,5x24,5 cm

Oldalszám: 80 színes oldal

Keménytábla borító

 

">


Bujdosó mák, békarokka, pipitér... Gyom, a virág, akit nem szeretnek Corvin ZÖLDSAROK könyvek Hajlamosak vagyunk azokat a növényeket, amelyek kéretlen, váratlan jelennek meg a kertünkben, házunk táján gyomoknak, gaznak titulálni. S, ami még rosszabb, ha valami gyom, annak pusztulnia kell, de legalábbis eltűnnie szem elől. Pedig olykor, sőt, általában a beszabadult vadócok semmivel sem értéktelenebbek a nagy gonddal nevelt, óvott, kényeztetett kultúrnövényeknél, csak vennünk kell a fáradtságot, hogy igazán megismerjük őket, mert vagy egyáltalán nem tudjuk, vagy rosszul tudjuk mire jók. A gyomnövények zöme hasznos gyógynövény, embernek, állatnak vagy más növénynek gyógyítója, sokuk megehető, sőt ízletes, netán csak egyszerűen szép és ártalmatlan, és/vagy puszta léte, egészséges jelenléte fontos láncszem a természet nagyszerű gépezetében. Erről szól ez a könyv. Mérete: 19,5x24,5 cm Oldalszám: 80 színes oldal Keménytábla borító  
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek