KERTész magazin 2023/3. - ősz

7.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • KERTész Kalendárium 2023-2024
  KERTész Kalendárium 2023-2024

  25.00 RON
 • Bujdosó mák, békarokka, pipitér... - Gyom, a virág, akit nem szeretnek
  Bujdosó mák, békarokka, pipitér... - Gyom, a virág, akit nem szeretnek

  25.00 RON -15%
  21.25 RON
 • Erdélyi Konyha - 2023. szeptember
  Erdélyi Konyha - 2023. szeptember

  7.50 RON
Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2023/3. - ősz

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

A Corvin Kert-ész legújabb, őszi száma ismét egy sor izgalmas témát vonultat fel. Megtudhatjuk végre igazi szakértő tollából, hogy hol van hát a füge virága és ha a termése maga a virág, hol leljük meg akkor a termését? Megismerhetjük az esőkertek fogalmát és hasznosságukat, egy különösen gyönyörű hagymás növényt, ami ugyan jácint, de korántsem tavaszi virág, roppant érdekes dolgokat tudhatunk meg a kertészek hű „munkatársairól”, a varangyokról és ellátogathatunk a nagymultú és festői környezetű, bánsági Buzias fürdőre.
Megbizonyosodhatunk továbbá afelől, hogy nem egy városi legenda az a fajta burgonytermesztés, melynek során csak „eldobálunk” pár szem krumplit kertben s aztán jöhet is a szüret. Az igazság persze kissé árnyaltabb, de aki meg akarja tudni a hasznos részleteket, az forgassa bizalommal a Kert-észt!
Lapunkat ezúttal is megtalálják az újságos standokon és egyéb magazinokat árusító helyeken.
Jó kertészkedést, olvasást és gazdag termést kívánunk!

Formátum: A4

Oldalszám: 44
Nagyon tetszik
Katalin Ellenőrzött vásárló 2023-09-22

Szuper! Sok ötlet, színes oldalak, gyönyörű képek
KERTész magazin 2023/3. - ősz kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak A Corvin Kert-ész legújabb, őszi száma ismét egy sor izgalmas témát vonultat fel. Megtudhatjuk végre igazi szakértő tollából, hogy hol van hát a füge virága és ha a termése maga a virág, hol leljük meg akkor a termését? Megismerhetjük az esőkertek fogalmát és hasznosságukat, egy különösen gyönyörű hagymás növényt, ami ugyan jácint, de korántsem tavaszi virág, roppant érdekes dolgokat tudhatunk meg a kertészek hű „munkatársairól”, a varangyokról és ellátogathatunk a nagymultú és festői környezetű, bánsági Buzias fürdőre.Megbizonyosodhatunk továbbá afelől, hogy nem egy városi legenda az a fajta burgonytermesztés, melynek során csak „eldobálunk” pár szem krumplit kertben s aztán jöhet is a szüret. Az igazság persze kissé árnyaltabb, de aki meg akarja tudni a hasznos részleteket, az forgassa bizalommal a Kert-észt!Lapunkat ezúttal is megtalálják az újságos standokon és egyéb magazinokat árusító helyeken.Jó kertészkedést, olvasást és gazdag termést kívánunk! Formátum: A4 Oldalszám: 44
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek