Ajándék könyv jár minden megrendeléshez: Cukrászsütemények (Évszakok ízei 9.)

KERTész magazin 2023/2. - nyár

7.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt

Kiegészítő termékek

Kategóriák: KERTész

KERTész magazin 2023/2. - nyár

kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak

Megújult külsővel de a jól bevált stílusban, eleven környezetünk, kiváltképp a növényvilág apraja-nagyja iránti rajongással, s valamennyi kertész, illetve a kertészkedés felé érdeklődést mutató olvasónk iránti elkötelezettséggel jelenik meg a Kert-ész magazin ezévi nyári száma.
Oldalainak többségén szeretnénk megosztani szívmelengető rácsodálkozásunkat eszmékre, kertekre, emberekre, ezzel követésre buzdító példát is mutatva sokak számára, akik szeretnének „másképp”, élhetőbben lakni, zöldséget, gyümölcsöt termelni, kertet keríteni, vagy csak pusztán élni a mai kifordult világban!
Megmutatjuk mi a szépnevű „potager”, és mitől finom egy focaccia, mit tegyünk ha nincs, vagy alig van helyünk egy kiskertre, hogyan lehet andalítóan széppé varázsolni egy egykori harcmezőt és mit tehetünk egy olyan „örökzöld” levélbetegség ellen, mint a levélfodrosodás.
Folyóiratunkat megtalálják az újságos standokon és a megszokott árusítóhelyeken.

Formátum: A4

Oldalszám: 44

 

 

KERTész magazin 2023/2. - nyár kertbarátoknak, növénykedvelőknek, zöldujjúaknak Megújult külsővel de a jól bevált stílusban, eleven környezetünk, kiváltképp a növényvilág apraja-nagyja iránti rajongással, s valamennyi kertész, illetve a kertészkedés felé érdeklődést mutató olvasónk iránti elkötelezettséggel jelenik meg a Kert-ész magazin ezévi nyári száma.Oldalainak többségén szeretnénk megosztani szívmelengető rácsodálkozásunkat eszmékre, kertekre, emberekre, ezzel követésre buzdító példát is mutatva sokak számára, akik szeretnének „másképp”, élhetőbben lakni, zöldséget, gyümölcsöt termelni, kertet keríteni, vagy csak pusztán élni a mai kifordult világban!Megmutatjuk mi a szépnevű „potager”, és mitől finom egy focaccia, mit tegyünk ha nincs, vagy alig van helyünk egy kiskertre, hogyan lehet andalítóan széppé varázsolni egy egykori harcmezőt és mit tehetünk egy olyan „örökzöld” levélbetegség ellen, mint a levélfodrosodás.Folyóiratunkat megtalálják az újságos standokon és a megszokott árusítóhelyeken. Formátum: A4 Oldalszám: 44    
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek