Évszakok ízei - 15. - Észszerűen nagyszerű

15.00 RON
-25%
11.25 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • ​Évszakok ízei - 14. - Hétköznapi finomságok könnyen és gyorsan + Őszi receptek
  ​Évszakok ízei - 14. - Hétköznapi finomságok könnyen és gyorsan + Őszi receptek

  15.00 RON -25%
  11.25 RON
 • Évszakok ízei - 13. - Hűsítő finomságok + Nyári receptek
  Évszakok ízei - 13. - Hűsítő finomságok + Nyári receptek

  15.00 RON
 • Évszakok ízei - 12. - Mi fő mások fazekában?
  Évszakok ízei - 12. - Mi fő mások fazekában?

  15.00 RON -10%
  13.50 RON
Kategóriák: Gasztrokönyvek Akciók

Évszakok ízei - 15. - Észszerűen nagyszerű

izgalmas és takarékos húsvét

Méret: A5

Oldalszám: 192

Figyelemre méltó tény, hogy a befőzés nem megy ki a divatból. A házilag tartósított zöldségek és gyümölcsök üvegben való eltárolása ma ugyanolyan közkedvelt tevékenység, mint egykor nagymamáink idejében. Igaz, akkor sokkal kevesebb lehetőségük volt, és leginkább csak alma, szilva, meggy, barack és cseresznye került feldolgozásra, ma pedig rengeteg izgalmas variációban készíthetjük el saját ízlésünk szerint a finomságokat. Könyvecskénk e két világot hozza most egy fedél alá. Nagymamáink tapasztalatait, receptjeit szem előtt tartva új, izgalmas csodákat menekítünk át a kamrák polcaira. Természetesen sokan tesszük fel a kérdést – főleg amikor a konyhában izzadunk a lábas mellet –, hogy megéri-e, hogy ezekkel bíbelődjünk?

A drága gyümölcs és cukor-, gáz vagy villanyáram mellett időt és fáradságot is befektessünk? Úgy tűnik, hogy a válasz igen, hiszen kevés olyan háziasszony van, aki a család kedvenceit ne zárná üvegbe. Ennek az egyik magyarázata az lehet, hogy minden gondos háziasszony számára biztonságérzetet nyújt, ha tele a kamra. A másik, hogy magunkat nem kímélve próbáljuk tartósítani a finomságokat mindenféle fölösleges adalékanyag nélkül. Soron következő könyvecskénkben befőttek, lekvárok, szörpök, savanyúságok, ételalapok és más nagyszerű recepteket gyűjtöttünk egy csokorba, amiket, ahogyan már megszokhatták, minden téren kiterjedő hasznos tanácsokkal, tippekkel egészítünk ki, hogy a munkánk bizonyosan meghálálja magát.
Kiváló
Ditke Ellenőrzött vásárló 2022-07-08

Hasznos, okos, ajánlom megvételre, mint az Erdélyi Konyha összes kiadványát.Évszakok ízei - 15. - Észszerűen nagyszerű     Keresztnév
Ditke Ellenőrzött vásárló 2022-10-10

Remek , használható receptek. Imádom az Erdélyi Konyha kiadványait.
Évszakok ízei - 15. - Észszerűen nagyszerű izgalmas és takarékos húsvét Méret: A5 Oldalszám: 192 Figyelemre méltó tény, hogy a befőzés nem megy ki a divatból. A házilag tartósított zöldségek és gyümölcsök üvegben való eltárolása ma ugyanolyan közkedvelt tevékenység, mint egykor nagymamáink idejében. Igaz, akkor sokkal kevesebb lehetőségük volt, és leginkább csak alma, szilva, meggy, barack és cseresznye került feldolgozásra, ma pedig rengeteg izgalmas variációban készíthetjük el saját ízlésünk szerint a finomságokat. Könyvecskénk e két világot hozza most egy fedél alá. Nagymamáink tapasztalatait, receptjeit szem előtt tartva új, izgalmas csodákat menekítünk át a kamrák polcaira. Természetesen sokan tesszük fel a kérdést – főleg amikor a konyhában izzadunk a lábas mellet –, hogy megéri-e, hogy ezekkel bíbelődjünk? A drága gyümölcs és cukor-, gáz vagy villanyáram mellett időt és fáradságot is befektessünk? Úgy tűnik, hogy a válasz igen, hiszen kevés olyan háziasszony van, aki a család kedvenceit ne zárná üvegbe. Ennek az egyik magyarázata az lehet, hogy minden gondos háziasszony számára biztonságérzetet nyújt, ha tele a kamra. A másik, hogy magunkat nem kímélve próbáljuk tartósítani a finomságokat mindenféle fölösleges adalékanyag nélkül. Soron következő könyvecskénkben befőttek, lekvárok, szörpök, savanyúságok, ételalapok és más nagyszerű recepteket gyűjtöttünk egy csokorba, amiket, ahogyan már megszokhatták, minden téren kiterjedő hasznos tanácsokkal, tippekkel egészítünk ki, hogy a munkánk bizonyosan meghálálja magát.
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek