György Ottilia: Együnk halat, finom falat

25.00 RON
-5%
23.75 RON

Nincs készleten

Küldj e-mailt amint elérhető     Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • Pálinkás Norbert – Szabó Gábor: 100% disznó
  Pálinkás Norbert – Szabó Gábor: 100% disznó

  25.00 RON -20%
  20.00 RON
 • Disznótor és téli receptek - Évszakok ízei – 1.
  Disznótor és téli receptek - Évszakok ízei – 1.

  12.50 RON -10%
  11.25 RON
 • ​Ízletes nyár
  ​Ízletes nyár

  22.50 RON -60%
  9.00 RON

Méret: 17 x 24 cm

Oldalszám: 120

Számtalan érv szól amellett, hogy miért fogyasszunk halat, pisztrángot. Csak a legfontosabbakról szólunk.
„Ha az ember sportosan él, egyen sportos halat, ha nem, akkor pláne” – írja például Réz András, arra utalva, hogy mára az egészséges életmód tudományosan alátámasztott velejárója a halfogyasztás. Mi is úgy gondoljuk, hogy a hetente legalább egy alkalommal fogyasztott pisztrángos étel nagymértékben csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedés kialakulásának esélyét. Annyit pedig igazán megtehetünk a saját egészségünk érdekében, hogy hetente egy alkalommal halat fogyasszunk. Mi pedig abban segítünk, hogy minden hétre ajánlunk egy pisztrángos receptet.
Miért a pisztráng? Először is, mert tisztítása, előkészítése az egyik legegyszerűbb. A belezés a többi halféléhez hasonló, ugyanakkor nagyon apró pikkelyeit nem is szoktuk leszedni, jól fűszerezve, ropogósra sütve egyik legfinomabb része. Interneten ügyes kis filmecskék segítenek ellesni a szakszerű tisztítást, ha ez gondot okozna.
Másodsorban, a pisztrángot elkészíteni sem nehéz. Csupán ismernünk kell természetét: a tányéron ő kell legyen a főszereplő. Minden körítés, mártás, fűszer a pisztráng ízének kiegészítését szolgálja. Ennek szellemében készültek jelen pisztrángos könyvünk receptjei is.
Ami a pisztrángos étel fogyasztását illeti, az sem túl bonyodalmas. Húsa finom izomrostokból áll, sütve a gerincről és a bordákról darabokban leválik. Kevés szálkát tartalmaz, ha jól átsütjük, a kis szálkák is ehetőek. Húsa puha, omlós, nem zsíros, de mégis nedvdús, zamata összetéveszthetetlen. Mindemellett mégiscsak azért ajánljuk a pisztrángot, mert finom. Talán a legízletesebb halfajta, amelyik csak tiszta vízben érzi jól magát, innen szerzi be táplálékát is. Tenyésztelepeken is jó minőségű takarmánnyal etetik. A tiszta víz és a jó minőségű táplálék – ez határozza meg a pisztráng húsát.
És ha már pisztrángot választunk, ne sajnáljuk a pénzt meg a fáradságot, keressük ebből is a helyit és frisset! Hoitsy György kiváló pisztrángszakértő hasonlatával élve: „Ha valaki volt már disznótoron, és kóstolta ott a frissen sültet, tudja, hogy a boltban vásárolt 2-3 napos vagy a fagyasztott hús íze közti különbség mint az ég és a föld között.” Ez érvényes a pisztrángra is.
Szóval, együnk halat, mert finom falat!
(Lőrincz Csilla, Zugo Farms pisztrangászat)
Együnk halat, finom falat
Emese Ellenőrzött vásárló 2022-08-15

Gyors, megbízható ügyintézés. Három nap alatt megkaptam Magyarországon a rendelt csomagot. Nagyon elégedett vagyok.
Méret: 17 x 24 cm Oldalszám: 120 Számtalan érv szól amellett, hogy miért fogyasszunk halat, pisztrángot. Csak a legfontosabbakról szólunk. „Ha az ember sportosan él, egyen sportos halat, ha nem, akkor pláne” – írja például Réz András, arra utalva, hogy mára az egészséges életmód tudományosan alátámasztott velejárója a halfogyasztás. Mi is úgy gondoljuk, hogy a hetente legalább egy alkalommal fogyasztott pisztrángos étel nagymértékben csökkenti a szív- és érrendszeri megbetegedés kialakulásának esélyét. Annyit pedig igazán megtehetünk a saját egészségünk érdekében, hogy hetente egy alkalommal halat fogyasszunk. Mi pedig abban segítünk, hogy minden hétre ajánlunk egy pisztrángos receptet. Miért a pisztráng? Először is, mert tisztítása, előkészítése az egyik legegyszerűbb. A belezés a többi halféléhez hasonló, ugyanakkor nagyon apró pikkelyeit nem is szoktuk leszedni, jól fűszerezve, ropogósra sütve egyik legfinomabb része. Interneten ügyes kis filmecskék segítenek ellesni a szakszerű tisztítást, ha ez gondot okozna.Másodsorban, a pisztrángot elkészíteni sem nehéz. Csupán ismernünk kell természetét: a tányéron ő kell legyen a főszereplő. Minden körítés, mártás, fűszer a pisztráng ízének kiegészítését szolgálja. Ennek szellemében készültek jelen pisztrángos könyvünk receptjei is. Ami a pisztrángos étel fogyasztását illeti, az sem túl bonyodalmas. Húsa finom izomrostokból áll, sütve a gerincről és a bordákról darabokban leválik. Kevés szálkát tartalmaz, ha jól átsütjük, a kis szálkák is ehetőek. Húsa puha, omlós, nem zsíros, de mégis nedvdús, zamata összetéveszthetetlen. Mindemellett mégiscsak azért ajánljuk a pisztrángot, mert finom. Talán a legízletesebb halfajta, amelyik csak tiszta vízben érzi jól magát, innen szerzi be táplálékát is. Tenyésztelepeken is jó minőségű takarmánnyal etetik. A tiszta víz és a jó minőségű táplálék – ez határozza meg a pisztráng húsát.És ha már pisztrángot választunk, ne sajnáljuk a pénzt meg a fáradságot, keressük ebből is a helyit és frisset! Hoitsy György kiváló pisztrángszakértő hasonlatával élve: „Ha valaki volt már disznótoron, és kóstolta ott a frissen sültet, tudja, hogy a boltban vásárolt 2-3 napos vagy a fagyasztott hús íze közti különbség mint az ég és a föld között.” Ez érvényes a pisztrángra is.Szóval, együnk halat, mert finom falat!(Lőrincz Csilla, Zugo Farms pisztrangászat)
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek