Orbán Julianna Enikő: Matek tudástár matematika munkafüzet az V. osztály számára - 1. rész

13.50 RON


Hozzáadás a kedvencekhez     Ellenőrizd a szállítási időt Összehasonlítom    

Kiegészítő termékek

 • ​Barabás Zsuzsa, Orbán Julianna Enikő: Mindentudó matek
  ​Barabás Zsuzsa, Orbán Julianna Enikő: Mindentudó matek

  7.50 RON
 • Római katolikus vallás - tankönyv, V. osztály
  Római katolikus vallás - tankönyv, V. osztály

  25.00 RON
 • Pataki Enikő: Irodalmi barangoló - szöveggyűjtemény az V-VI. osztály számára
  Pataki Enikő: Irodalmi barangoló - szöveggyűjtemény az V-VI. osztály számára

  20.00 RON
Kategóriák: V. osztály MUNKAFÜZETEK

Orbán Julianna Enikő: Matek tudástár matematika munkafüzet az V. osztály számára - 1. rész

96 oldal / méret: A4

2023-as kiadás

Ez a munkafüzet az érvényben levő tanterv szerint készült. A tanulási tartalmak didaktikai és módszertani elrendezése követi a kért általános és sajátos kompetenciákat. Lehetővé teszi a tanuló egyéni munkájának és az osztályban folyó irányított tevékenység összehangolását. Fejezetenként a kötelező alapismereteket tartalmazó rövid elméleti rész előzi meg a gyakorlatokat és feladatokat. A sok, változatos, különböző nehézségi szintű: könnyű, közepes, nehéz gyakorlatok és feladatok elősegítik a tanult ismeretek begyakorlását, elmélyítését és rögzítését. Az összefoglalók a fejezetek végén gazdag anyagot tartalmaznak ismétlés céljából. A kezdeti, szakaszos és záródolgozatok, a félévi dolgozatváltozatokkal együtt lehetőséget adnak a tanároknak, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. A megoldások a munkafüzet végén a tanulók önértékelését segítik elő. A munkafüzet tulajdonosa bármelyik gyakorlatot vagy feladatot, dolgozatot a munkafüzetben kidolgozhatja.

Tartalmilag nem különbözik a 2022-es kiadástól. 
Gyerekbarát
Erzsébet Ellenőrzött vásárló 2023-09-29

Az V. osztályos tanulók a színes, képekkel tele, szellős munkafüzetekhez vannak hozzászokva, ezért ebből szívesebben dolgoznak, mint egy zsúfolt feladatgyűjteményből.
Orbán Julianna Enikő: Matek tudástár matematika munkafüzet az V. osztály számára - 1. rész 96 oldal / méret: A4 2023-as kiadás Ez a munkafüzet az érvényben levő tanterv szerint készült. A tanulási tartalmak didaktikai és módszertani elrendezése követi a kért általános és sajátos kompetenciákat. Lehetővé teszi a tanuló egyéni munkájának és az osztályban folyó irányított tevékenység összehangolását. Fejezetenként a kötelező alapismereteket tartalmazó rövid elméleti rész előzi meg a gyakorlatokat és feladatokat. A sok, változatos, különböző nehézségi szintű: könnyű, közepes, nehéz gyakorlatok és feladatok elősegítik a tanult ismeretek begyakorlását, elmélyítését és rögzítését. Az összefoglalók a fejezetek végén gazdag anyagot tartalmaznak ismétlés céljából. A kezdeti, szakaszos és záródolgozatok, a félévi dolgozatváltozatokkal együtt lehetőséget adnak a tanároknak, hogy felmérjék a tanulók ismereteit. A megoldások a munkafüzet végén a tanulók önértékelését segítik elő. A munkafüzet tulajdonosa bármelyik gyakorlatot vagy feladatot, dolgozatot a munkafüzetben kidolgozhatja. Tartalmilag nem különbözik a 2022-es kiadástól. 
Iratkozz fel a(z) Corvin Webbolt hírlevelére
A kosár tartalma
Empty cart icon
A kosarad üres
Részösszeg: RON
A szállítási díj és a kedvezményes kód a rendelési űrlapnál lesz kiszámítva
Rendelés leadása
Válassz nyelvet
Válassz valutát
Kedvencek
nowishlist
Adatvédelmi tájékoztató Általános szerződési feltételek